Vera Stolte

Vera Stolte ART
Vera Stolte (1979) is een flamboyante en kleurrijke Nederlandse kunstenares. Ze maakt uitgesproken schilderijen . Haar werk kenmerkt zich door grote opvallende doeken. Kleurrijke portretten in combinatie met grafische vormen. Een schilderij van Vera Stolte is een echt statement piece. Dit trekt direct de aandacht in elke ruimte.

Opvallende kleuren
Gedurfd

Handgemaakt
Uniek
Expressief
Big & Bold

Kiest u voor een werk van Vera, dan weerspiegelt dit uw waardering voor gedurfde, energieke kunst en een liefde voor uniek, expressief werk. U verlevendigt hiermee uw ruimte met een stuk dat zowel inspirerend als visueel aantrekkelijk is. Of het nu uw woonkamer, eetkamer of kantoorruimte is: een schilderij van Vera voegt een uniek element van stijl en kleur toe aan uw interieur. Oprecht een eye-catcher.


Vera Stolte ART
Vera bezit een krachtige mix van zelfbewustzijn en zelfverzekerdheid. Hierin wil ze ook anderen stimuleren en motiveren. Elk kunstwerk dat ze creëert, is dan ook een weerspiegeling van haar eigen persoonlijkheid: dynamisch, krachtig en positief.
Vera Stolte ART

Grote schilderijen

Forse werken. Daarin schuilt haar kracht. Haar schilderijen staat op zich, maar de echte magie van Vera's kunst wordt pas onthuld wanneer haar schilderijen in de juiste omgeving worden geplaatst. Denk aan een ruimte met een prachtige lichtinval. Bijvoorbeeld een loft met hoge plafonds en grote ramen. Zo’n omgeving werkt als versterkend element voor haar levendige en grote schilderijen. Haar werken zijn niet alleen indrukwekkende standalone stukken, maar ze hebben ook het vermogen om de ruimtes waarin ze worden geplaatst te versterken en te transformeren.Vera Stolte streeft ernaar om kunst te creëren die mensen niet alleen bewonderen, maar waar ze ook oprecht trots op zijn om in hun bezit te hebben. Ze gelooft fervent in de kracht van haar schilderijen om de kijker volledig te absorberen, waardoor ze de wereld om hen heen even kunnen vergeten. Het is haar hoop dat haar doeken een toevluchtsoord kunnen bieden, een moment van rust en esthetische genot in het drukke leven van alledag. Voor Vera gaat het bij het creëren van zo'n ervaring niet alleen om het maken van kunst; het is een manier om een verbinding te creëren met anderen, om hen iets te geven dat uniek en waardevol is, en om een blijvende indruk op hun leven achter te laten.

F O L L O W

Delen

   


Bel direct

(+31) 06-10960821