"SMILE"  

Vera Stolte ART schilderij SMILE
OVER DIT SCHILDERIJ
Deze vrolijke man straalt een oprechte vreugde uit. Zijn ogen glinsteren en er speelt een ondeugende glimlach om zijn lippen. Zijn hand voor zijn gezicht beeld een blij moment af. Dit intrigeert en wekt onze verbeelding op. Het neon roze spat van het doek af op de rustige blauwe achtergrond.
Kleuren
Blauw-paars tinten 
neon roze
Afmeting
120 x 150 cmDit schilderij is onderdeel van de de
serie "A smile looks good on you":

SERIE "A SMILE LOOKS GOOD ON YOU"
In een wereld waarin we steeds vaak worden geconfronteerd met negativiteit en uitdagingen, heeft Vera bewust gekozen voor een serie feel good schilderijen. Doeken die positiviteit en energie uitstralen.

Vera heeft opvallende kleursamenstellingen gebruikt. Dat, in combinatie met een stralend persoon, maken een krachtig statement.

Deze schilderijen dienen als een inspiratie dat vriendelijkheid en vrolijkheid zich vermenigvuldigen als ze worden gedeeld. Het roept ons op om bewust te zijn van de energie die we uitstralen en dat het een kleine moeite is om andere mensen een (glim)lach te geven. Want uiteindelijk, wat je geeft krijg je terug.

In deze serie is het bijna onmogelijk om niet mee te worden genomen in de onvervalste positiviteit die deze schilderijen uitstralen.


Bel direct

(+31) 06-10960821